Fa'aaafiaina o le sa'o sa'o o le tipi

O le tipiina saʻo o le elemene muamua e faʻamasinoina le lelei o se masini tipi leisa.Sei ou faamatala atu ia te oe mea taua e fa e aafia ai le sao atoatoa o le tipiina o masini tipi leisa:
1.Laser aggregation tele o le laser generator: Afai o le nofoaga malamalama e matua laʻititi pe a uma ona faʻapotopotoina, o le saʻo saʻo e maualuga tele, ma o le va pe a uma ona tipi e laʻititi foi.E faʻaalia ai o le saʻo o le masini tipi leisa e maualuga tele, ma o le maualuga e maualuga tele.Ae o le ave o le moli e faʻaosoina e le laser e foliga faʻapipiʻi, o lea o le maa tipi ese foi e pei o le cone.I lalo o lenei tulaga, o le tele o le mafiafia o le mea faigaluega, o le maualalo o le saʻo, o le tele foi lea o le maa.
tala fou (1)

2. Le saʻo o le laulau galue: Afai o le saʻo o le laulau faigaluega e maualuga tele, o le a faʻaleleia atili le saʻo saʻo.O le mea lea, o le saʻo o le laulau galue o se mea taua tele foi e fua ai le saʻo o le laser generator.
3. Mafiafia o mea faigaluega: A tipiina, o le laisa leisa e faʻapipiʻi i lalo.I le taimi nei, afai e matua tele le mafiafia o le mea faigaluega tipi, o le a faʻaitiitia le saʻo o le tipi, ma o le vaʻa tipi o le a matua tele lava.
4. E eseese mea e tipi ai: i lalo o tulaga tutusa, o le saʻo o le tipiina o uʻamea uʻamea ma le tipiina o le alumini o le a matua ese lava, o le a sili atu le maualuga o le tipiina o le uʻamea uʻamea, ma o le a sili atu le lamolemole.
tala fou (3)


Taimi meli: Mati-22-2021